Тахани от семена и ядки, създадени с мисъл за природата и човека

Поръчки

Можете да заявите поръчка на електронен адрес iskam@oslaadko.com , чрез формата по-долу или като използвате нашия магазин за поръчки.

За София, тахани могат да се получават на уговорени места: около мол София или паметника “Левски”. Минимална сума за поръчка чрез лично предаване е 30лв.

Изпращане и доставка

За София и страната изпращаме по Еконт с 10% отстъпка от куриерската услуга, за сметка на купувача с наложен платеж. Минимална сума за една поръчка по куриер е 25лв. Възможно е и изпращане с фирма Спиди при поръчки над 50лв или ако във вашето населено място няма офис на Еконт.

Поръчки, изискващи изпращане с куриер се обработват и изпращат до 3 работни дни след заявяването им (за Спиди – до 5 дни), а получаванто им става обикновено на следващия работен ден след деня на изпращането. След пускането на поръчката, не се получава допълнително порвърждение (по имейл, смс или др.), а директно се преминава към изпращането ѝ в посочения срок.

Молим Ви да:

1. посочвате в текста на поръчката предпочитан от Вас начин за получаването ѝ – лично от Вас в София или чрез куриер.

2. при  поръчка с куриер да посочвате само града и името на офиса на куриера, без неговия административен адрес (ул., номер и т.н.), за улеснение при изпращането

3. проверите кои видове тахани и разфасовки са налични в момента и да поръчвате само от наличните, като можете да отбележите, че бихте желали и някои от неналичните, за да ви имаме предвид при следващо производство

Благодарим Ви!

Име и фамилия (задължително поле)

Имейл адрес (задължително поле)

Телефон за връзка

Вашата поръчка и предпочитана локация в София или офис на куриер за получаване