Тахани от семена и ядки, създадени с мисъл за природата и човека

Поръчки

Можете да заявите поръчка на електронен адрес iskam@oslaadko.com , чрез формата по-долу или като използвате нашия магазин за поръчки.

За поръчки, заявени за лично получаване в София:
За София, тахани могат да се получават на уговорени места: около мол “София” или паметника “Левски”. Минимална сума за поръчка чрез лично предаване е 30лв.

За поръчки, заявени за доставка с куриер:

За всички поръчки за изпращене по куриер на стойност над 30 лв, заплащането става САМО по електронен път (банков превод, ePay). На оставения имейл адрес за връзка ще получите подробни указания и възможности за избор на начин на плащане – обикновено до 48 часа след изпращане на поръчката. Моля, ако сте пожелали доставка с куриер, проверявайте вашия имейл след подаване на поръчка, като проверявате и в Спам папката на вашата пощенска кутия. Описаните условия за заплащане не важат за лично получаваните поръчки.

За София и страната изпращаме по Еконт с 10% отстъпка от куриерската услуга, за сметка на купувача. Минимална сума за една поръчка с фирма Еконт е 25 лв. Възможно е и изпращане с фирма Спиди при поръчки над 85 лв. или ако във вашето населено място няма офис на Еконт – тогава минималната стойност на поръчка по Спиди е 40лв. И за двете куриерски фирми важи изискването за заплащане по електронен път, вместо в офиса на куриера.

Поръчки, изискващи изпращане с куриер се обработват и изпращат до 3 работни дни след заявяването им (за Спиди – до 5 дни), а получаванто им става обикновено на следващия работен ден след деня на изпращането.

 

Ето нашите цени при изпращане до офис на Еконт:
– между 1 и 2 кг (това са два буркана от 500гр нето или един голям и 2 малки буркана): 4.73лв
– между 2 и 4 кг: 5.64лв
Цените са с вкл. SMS известяване (18ст.). Ако не желаете такова, можете да го отбележите в бележката към поръчката като в този случай ще трябва да следите имейла си до самото получаване.

Молим Ви да:

1. посочвате в текста на поръчката предпочитан от Вас начин за получаването ѝ – лично от Вас в София или чрез куриер.

2. при  поръчка с куриер да посочвате само града и името на офиса на куриера, без неговия административен адрес (ул., номер и т.н.), за улеснение при изпращането

3. проверите кои видове тахани и разфасовки са налични в момента и да поръчвате само от наличните, като можете да отбележите, че бихте желали и някои от неналичните, за да ви имаме предвид при следващо производство

Благодарим Ви!

    Име и фамилия (задължително поле)

    Имейл адрес (задължително поле)

    Телефон за връзка

    Вашата поръчка и предпочитана локация в София или офис на куриер за получаване